Vakkundige installatie van koelmeubelen door V.O.F. Van der Veen

Moet u voor uw nieuwe bedrijf wandkoelingen of vrieskasten aanschaffen? Dan bent u bij Van der Veen Montage & Koeling aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van en onderhoud aan koelmeubelen in Leeuwarden. Onze professionele en ervaren monteurs gaan graag voor u aan de slag om u van een perfect eindresultaat te voorzien.

Deskundige installatie door jarenlange ervaring

Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw producten er zo mooi mogelijk uitzien, hun voedingswaarde beter behouden en lange tijd hun smaak behouden. Van der Veen weet dankzij jarenlange ervaring precies welke koelmeubelen het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie en wensen. Wij kunnen onder meer wandkoelingen, toonbanken, vrieskasten en koelkasten installeren of verplaatsen.

Ook bieden wij u professioneel onderhoud aan diverse vitrines zodat uw producten overzichtelijk en optimaal tot hun recht komen. Al onze koelmeubels zijn hygiënisch en makkelijk in onderhoud, maar tegelijkertijd duurzaam. Zo ondervindt u zo min mogelijk last van uw machines. Bovendien misstaan ze dankzij de mooie uitstraling zeker niet in uw bedrijf.

Reparatie en onderhoud

Wij plaatsen en verplaatsen uw koelmeubelen geheel naar wens en zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Het spreekt voor zich dat wij ook al bijbehorende elektrische werkzaamheden netjes, snel en vakkundig uitvoeren. Tevens kunnen we problemen met bestaande koelmeubelen voor u oplossen. Van der Veen levert dus een complete service: van installatie tot onderhoud en reparatie.

Heeft u vragen over de plaatsing van koelmeubelen, wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen bij Van der Veen in Leeuwarden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-8886132 maar u kunt ook een bericht achterlaten op het online contactformulier. Dit beantwoorden wij altijd op zo kort mogelijke termijn. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!