V.O.F. Van der Veen voor al uw leidingbanenmontage

Het is belangrijk dat uw leidingen goed gemonteerd zijn om problemen te voorkomen. Gelukkig kunt u altijd bij koeltechnisch bedrijf Van der Veen Montage & Koeling terecht. Wij verzorgen de leidingbanenmontage in Leeuwarden op professionele wijze. Voor een bekwame montage, nette afwerking en efficiënte besteding van uw tijd, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Vakkundige montage

Van der Veen heeft door heel Nederland ervaring op het gebied van leidingbanenmontage en -demontage. Wij zijn daarom ook uw specialist in airco’s, koelsystemen en leidingbanen. Wij zorgen voor installatie, onderhoud en – indien nodig – reparatie. Ook leidingsystemen kunnen wij van A tot Z verzorgen en installeren. Reeds hebben veel bekende én onbekende namen geprofiteerd van onze uitstekende service tegen een voordelig tarief. Zo kunt u ons inschakelen om koelmeubelen te installeren en om het leidingwerk te verzorgen.

Continu overleg met de klant

De montage van leidingen gaat bij Van der Veen altijd in overleg met u als klant. Wij doorlopen dus samen met u het plan en zoeken samen naar de beste oplossing per specifieke ruimte. Tijdens de installatie houden we u vanzelfsprekend continu op de hoogte en doen we niets zonder met u te overleggen. Op die manier houdt u zelf ook altijd volledige inbreng. Flexibiliteit en snelheid staan te allen tijde centraal. Bij ons bent u er te allen tijde van verzekerd dat uw wensen gehoord worden.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor uw leidingbanenmontage? Wij komen door heel Leeuwarden graag bij u langs om u alle zorgen uit handen te nemen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons bellen op 085-8886132 of een bericht achterlaten op het online contactformulier. Wij zijn u altijd zo goed mogelijk van dienst en helpen u graag verder.