De deskundige koelinstallatieservice van V.O.F. Van der Veen

Uw koelinstallatie of aircosysteem is logischerwijs erg belangrijk voor u en uw zaken. Wij raden het daarom ook ten zeerste aan om deze regelmatig te laten inspecteren, onderhouden en repareren. Van der Veen Montage & Koeling biedt om die reden een professionele koelinstallatieservice in Leeuwarden aan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Snelle, vakkundige service

Uw koelinstallaties hebben de juiste zorg en onderhoud nodig zodat u gegarandeerd bent dat uw optimaal werkt en zo lang mogelijk meegaat. Ook bieden wij service op maat en zorgen wij er altijd voor dat wij uw koelinstallaties en airconditioning leeghalen en vullen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Bij zowel routine-inspecties als herstelwerkzaamheden na bijvoorbeeld een storing kunt u erop rekenen dat wij u snel, vakkundig en efficiënt de helpende hand bieden. Met onze koelinstallatieservice is uw apparatuur dus gegarandeerd in veilige handen.

Door uw aircosysteem en koelinstallaties regelmatig te laten onderhouden, zorgt u voor een efficiënte, zuinige werking en kan u op lange termijn veel geld besparen. Zoals altijd rekent u met Van der Veen op persoonlijke service en een doelgerichte oplossing.

Jaarlijkse controle

V.O.F. Van der Veen Montage & Koeling biedt standaard twee keer per jaar een check-up en onderhoudsbeurt. Wij controleren uw apparatuur uitvoerig op lekkage en vullen daarna de koudemiddel aan. Als het nodig is, vervangen wij de koudemiddel voor u. Vanzelfsprekend doen wij dit tegen scherpe prijzen.

Bent u geïnteresseerd in de volledige koelinstallatieservice van Van der Veen uit Leeuwarden? U kunt een bericht achterlaten op het online contactformulier om met ons in contact te komen. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bel naar 085-8886132 om direct met één van onze medewerkers te spreken. Wij helpen u graag verder.