airco unit op het dak

Montage

Advies?

Heeft u een vraag omtrent montage?

Mail ons

Montage

Het is belangrijk dat uw leidingen goed gemonteerd zijn om problemen te voorkomen. Gelukkig kunt u altijd bij koeltechnisch bedrijf Van der Veen Montage & Koeling terecht. Wij verzorgen de leidingbanenmontage in Leeuwarden op professionele wijze. Voor een bekwame montage, nette afwerking en efficiënte besteding van uw tijd, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Man die airco unit op dak installeert

Van der Veen heeft door heel Nederland ervaring op het gebied van leidingbanenmontage en -demontage. Wij zijn daarom ook uw specialist in airco’s, koelsystemen en leidingbanen. Wij zorgen voor installatie, onderhoud en – indien nodig – reparatie. Ook leidingsystemen kunnen wij van A tot Z verzorgen en installeren. Reeds hebben veel bekende én onbekende namen geprofiteerd van onze uitstekende service tegen een voordelig tarief. Zo kunt u ons inschakelen om koelmeubelen te installeren en om het leidingwerk te verzorgen.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot montage? Wij staan voor u klaar om u te voorzien deskundig en professioneel advies.

Foto van Marcel

Marcel van der Veen
van der Veen Montage en Koeling

Telefonisch contact
Stuur ons een mail

Continu overleg met de klant

De montage van leidingen gaat bij Van der Veen altijd in overleg met u als klant. Wij doorlopen dus samen met u het plan en zoeken samen naar de beste oplossing per specifieke ruimte. Tijdens de installatie houden we u vanzelfsprekend continu op de hoogte en doen we niets zonder met u te overleggen. Op die manier houdt u zelf ook altijd volledige inbreng. Flexibiliteit en snelheid staan te allen tijde centraal. Bij ons bent u er te allen tijde van verzekerd dat uw wensen gehoord worden.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor uw leidingbanenmontage? Wij komen door heel Leeuwarden graag bij u langs om u alle zorgen uit handen te nemen. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons bellen op 06-18440070 of een bericht achterlaten op het online contactformulier. Wij zijn u altijd zo goed mogelijk van dienst en helpen u graag verder.