Man die airco unit op dak installeert

Onderhoud

Advies?

Heeft u een vraag omtrent onderhoud?

Mail ons

Onderhoud

Bij Van der Veen Montage & Koeling bent u aan het juiste adres voor koelinstallatieonderhoud in/om Leeuwarden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u als bedrijf óf particulier een betrouwbaar koelsysteem heeft. Onze deskundige monteurs staan daarom altijd voor u klaar. Wij zijn voordelig en bieden u uitstekende service.

Van der Veen weet raad met al het koelinstallatieonderhoud. Zodra zich problemen voordoen is het belangrijk dat er sprake is van een snelle en doelgerichte werkwijze. Wij garanderen u dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Eén van onze monteurs zal al uw zorgen uit handen nemen. Vervolgens garanderen wij dat u zo snel mogelijk weer met uw apparatuur aan de slag kunt. Met onze jarenlange ervaring bieden wij u een persoonlijke service én de flexibiliteit die u van ons verwacht.

Team montage koeling voor de werkbus

Omdat wij gecertificeerd zijn in BRL 100 2.0, F-gassen STEK en VCA, weten wij raad met vele problemen. Van supermarkt tot groothandel en van snackbar tot huiskamer; wij weten ons te onderscheiden met onze service, betrouwbaarheid en gegarandeerde oplossing van storingen. Zelfs de allergrootste namen hebben ons weten te vinden en daar ziet u uiteraard niets van terug op de rekening!

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud? Wij staan voor u klaar om u te voorzien deskundig en professioneel advies.

Foto van Marcel

Marcel van der Veen
van der Veen Montage en Koeling

Telefonisch contact
Stuur ons een mail

Storingen

Wij verhelpen storingen altijd zo snel mogelijk, vanuit Leeuwarden. Bij echt dringende storingen is zaterdag geen uitzondering, want we begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om met defecte apparatuur te zitten. Ook stropen we graag onze mouwen op voor grote projecten die meerdere weken in beslag nemen om alle elektrische werkzaamheden te verrichten. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Wilt u de ervaren monteurs van Van der Veen inschakelen voor uw koelinstallatieonderhoud? Om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen, kunt u ons bellen op 06-18440070 of een bericht achterlaten op het online contactformulier. Wij beantwoorden uw bericht altijd zo snel mogelijk en helpen u graag verder.