midea airco unit op een dak

Service

Advies?

Heeft u een vraag omtrent service?

Mail ons

Service

Uw koelinstallatie of aircosysteem is logischerwijs erg belangrijk voor u en uw zaken. Wij raden het daarom ook ten zeerste aan om deze regelmatig te laten inspecteren, onderhouden en repareren. Van der Veen Montage & Koeling biedt om die reden een professionele koelinstallatieservice in Leeuwarden aan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goed werkende apparatuur.

Uw koelinstallaties hebben de juiste zorg en onderhoud nodig zodat u gegarandeerd bent dat uw optimaal werkt en zo lang mogelijk meegaat. Ook bieden wij service op maat en zorgen wij er altijd voor dat wij uw koelinstallaties en airconditioning leeghalen en vullen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Bij zowel routine-inspecties als herstelwerkzaamheden na bijvoorbeeld een storing kunt u erop rekenen dat wij u snel, vakkundig en efficiënt de helpende hand bieden. Met onze koelinstallatieservice is uw apparatuur dus gegarandeerd in veilige handen.

Man die airco ophangt

Door uw aircosysteem en koelinstallaties regelmatig te laten onderhouden, zorgt u voor een efficiënte, zuinige werking en kan u op lange termijn veel geld besparen. Zoals altijd rekent u met Van der Veen op persoonlijke service en een doelgerichte oplossing.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot service? Wij staan voor u klaar om u te voorzien deskundig en professioneel advies.

Foto van Marcel

Marcel van der Veen
van der Veen Montage en Koeling

Telefonisch contact
Stuur ons een mail

Jaarlijkse controle

Wij raden aan om één keer per jaar een check-up en onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw installatie. Bij een onderhoudsbeurt maken wij de installatie goed schoon, controleren wij uw apparatuur uitvoerig op lekkage en vullen indien nodig het koudemiddel bij. Ook is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten, vanzelfsprekend doen wij dit tegen scherpe prijzen.

Bent u geïnteresseerd in de volledige koelinstallatieservice van Van der Veen uit Leeuwarden? U kunt een bericht achterlaten op het online contactformulier om met ons in contact te komen. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bel naar 06-18440070 om direct met één van onze medewerkers te spreken. Wij helpen u graag verder.